Mijn selectie
 
Punta Candor
Puntalillo
Playa de Bajo de Guía
Het is toegankelijk vanaf de Avenida de la Diputación, tussen Avenida Santiago Guillén Moreno en Calle Almadraba. Het strand is gelegen tussen het Hotel Playa de la Luz en het begin van de promenade in de Costilla.
Het strand is 1400 meter lang en wordt gekenmerkt door zijn brede duinen en pijnboombos, waar het ministerie van Milieu diverse werkzaamheden heeft gedaan ter bescherming en het behoud van dit gebied, het installeren van een netwerk van wandelpaden en verhoogde wandelpaden. Binnen het duinsysteem bevinden zich gemeentelijke parken en een botanische tuin, naast het Centro de Interpretación del Litoral en Corrales de Rota. Het biedt voorzieningen bij elk van de hoofdingangen. De duinenrij speelt een belangrijke rol bij het handhaven van het zandstrand Puntalillo en een deel van de kust pijnboom en duinen.
Er is een sport en recreatie gebied, op 50 meter van het centrum van Virgen del Mar, in de buurt van het Centro de Interpretación del Litoral, recreatieplaatsen voor gehandicapten, het is beschikbaar voor iedereen met een handicap met behulp van de amfibische stoel of Amphy-Buggy, waarmee gehandicapten kunnen baden. Evenals het gebruik van de Novaf (voertuig voor de overdracht van mensen met beperkte mobiliteit). Huur waterfietsen.