Mijn selectie

Roche

Vejer de la Frontera
Paterna de Rivera
GemeenteConil de la Frontera
ComarcaLa Janda
ProvincieCádiz

Roche: Rust en genieten op niveau
Roche is een gedeelte net buiten Conil, een urbanisatie van vakantiehuizen met prachtige stranden.
Het strand van Roche is praktisch privé, omdat het alleen toegankelijk is vanuit de urbanisatie zelf. Bovendien, de verstedelijking Roche is anders dan aan het strand van La Barrosa of de stranden van Conil stad. Het zijn uitsluitend vakantiewoningen.

In de omgeving vindt je de beroemde Roche Calas, prachtige baaien bij de kliffen van Roche. Om toegang te krijgen tot deze baaien moet je over lange en steile trappen lopen, ook een reden waardoor het er rustig is. Een andere optie is het strand van Torre del Puerco, dat ligt tussen het strand van Roche en Barrosa.

Er zijn een paar prachtige baaien, Tio Juan de Medina, Cala del Pato, Cala del Frailecillo, Cala del Aspero en Cala Encendida.

Het complex heeft een sportcentrum met 4 tennisbanen, er is paddle, volleybal, zaalvoetbal, basketbal en een petanquebaan.

Op 4 minuten met de auto, is de jachthaven en de kleine haven van Conil. Vlakbij zijn golfbanen van Chiclana, Novo Sancti Petri en San Andrés Goal (ongeveer 6 minuten).

La Roche urbanisatie is een luxe complex ontworpen om te genieten van een sfeer van pure rust voor de Atlantische kust, met stranden van fijn goudkleurig zand, intieme baaien met helder water en de geur van dennen. Met 3.200 uren zonneschijn per jaar en een gemiddelde jaartemperatuur van 19º Celsius is het het hele jaar door een goede plek om te verblijven.

 
 
 
 

Zoek hier vakantiewoningen in:
Roche