Mijn selectie

Regios - in de provincie Cádiz

Bahía de Cádiz
Uniek wetland met geschiedenis
Deze regio biedt heel wat moois, het natuurpark, de hoofdstad Cádiz, veel leuke plaatsen om te bezoeken, langgerekte stranden, goede restaurants en vooral veel fijne mensen.
Campiña de Jerez
Wijn, sherry, paarden en stieren
Deze regio is zeer gevarieerd. Er is platteland, de vlaktes van de rivier de Guadalete, wijngaarden, weilanden, moerassen, heuvels en bergen. Wijn, sherry, paarden, stieren en natuurlijk Jerez de la Frontera.
Campo de Gibraltar
Natuur, zon, wind en vogels!
Hier vind je prachtigste natuurgebieden, de prachtigste stranden, de beste mogelijkheden om te kitesurfen of te golven er is altijd goed weer, altijd sterke wind en een bijzondere plek om vogels te spotten. Een aanbod te over!
Costa Noroeste de Cádiz
Tussen de Spanjaarden
Een bijzonder gebied door het voornamelijk Spaanse toerisme, de bezoekers komen voornamelijk uit de achterliggende steden, Jerez de la Frontera, Sevilla en Sanlucar, waardoor het een eigen en uniek karakter heeft.
La Janda
La Janda heeft het!
La Janda heeft alles voor een heerlijke vakantie. Een keur aan prachtige stranden, natuurparken, leuke steden en dorpen, vele sportmogelijkheden en vooral een geweldige keuken.
Sierra de Cádiz
Voor wie weet wat mooi en lekker is!
Een geweldig gebied in het binnenland, bergen, unieke natuur, bijzondere sporten, meren, wild en prachtige vergezichten. Tel daar de bijzondere gastronomie bij op, kom je op een bestemming voor hen die weten wat mooi en lekker is!