Mijn selectie

Wonen - Koopwoning in Chiclana de la Frontera, Pago del Humo

Moderne Casa de Campo
Overzicht
Vraagprijs: 117.500 €
Ref. 3-2-PHU17 (1640)

Plaats: Chiclana de la Frontera
Urb.: Pago del Humo
Bebouwd: 130 m2
Perceel: 2000 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1

Aantrekkelijk, ruim en onlangs gerenoveerd landhuis te koop aan de Costa de la Luz, met een landelijk uitzicht en zwembad.
De grote tuin is voorzien van diverse fruitbomen, zoals vijgen, citroen, sinaasappel, appel ,peer, abrikoos, olijf enz. Er is een gedeelte voor een moestuin, ideaal voor liefhebbers van tuinieren en ecologische producten.

De automatische deuren naar de finca openen naar een lange oprit die naar de voorkant van het huis leidt. Er is een grote overdekte veranda van ongeveer 30m2, welke ideaal gelegen is t.o.v. de zon en wind en wordt gebruikt als buiten woon- en eetkamer. Grote schuifdeuren met dubbele beglazing zorgen voor veel licht in de woonkamer en de open keuken. De keuken heeft een glazendeur met snelle toegang tot de moestuin en laat veel licht binnen.

De woonkamer heeft een houtkachel en warme en koude airconditioning, zodat u het hele jaar door comfort heeft. De kamer biedt voldoende ruimte voor verschillende woon- en eetmogelijkheden. Er is een grote badkamer met een douche. Een gang leidt naar de eerste slaapkamer, die momenteel wordt gebruikt als kantoor. De originele 3e slaapkamer is omgebouwd tot een grote inloopkast, grenzend aan de ruime slaapkamer. De inloopkast kan desgewenst weer worden veranderd in een extra slaapkamer.

De ruime slaapkamer heeft dubbele glazen deuren en ramen, die toegang geven tot de achtertuin, waar zich een terras bevindt, ideaal voor een relaxed ontbijt of een drankje met een boek. Een buitentrap leidt naar het dakterras van 130m2, welke het hele huis overspant en biedt een prachtig uitzicht op het fraaie omringende landschap.

De renovatie werd voltooid in 2018, en omvat onder meer het herindelen van de interne ruimte, dubbele beglazing, compleet nieuwe elektrische installatie, airconditioning in alle kamers, nieuwe waterpomp en de installatie van wateropslagtanks.

Een comfortabel, ruim landhuis, gelegen op een groot terrein in een rustige omgeving.
Afstand tot:
Golf: 7 km
Winkels: 6 km
Restaurants en cafés: 500 m
Strand: 12 km
Stad: 6 km
Uitzicht:
Uitzicht op platte land
Apparatuur:
Over
Wasmachine
Fornuis
Koelkast / Vriezer
Beglazing:
Dubbele beglazing
Bergruimte:
Opslag kamer
Buitenruimte:
Verande
Eigen dakterras
Barbecue
Eigen tuin
Communicatie:
Internet
TV
Energievoorziening:
Electriciteit
Gasvoorziening:
Gas flessen butaan/propaan
Irrigatie:
Irrigatiesysteem
Verwarming:
Warm & Koud A/c
Individual A/c
Open Haard
Warm water:
Gas Boiler
Watervoorziening:
Put water
Wateropslag tank
Zwembad:
Zwembad: above ground

KeukenKeukenKeukenKeukenWoonkamerWoonkamerWoonkamerWoonkamerVerandaVerandaKantoorKantoorInloopkastSlaapkamerSlaapkamerBadkamerBadkamerHuis met terreinHuis achteraanzichtHuis met zicht op waterput en schuurHuis verandaMoestuinZicht vanaf dakterrasZicht vanaf dakterrasZwembadHuis vooraanzichtDakterras

Informatieaanvraag Koopwoning
Naam * :
Email * :
Telefoon * :
Land * :

Vragen en/of opmerkingen: