Mijn selectie

La Janda - Stranden

Sierra de Cádiz
Costa Noroeste de Cádiz
 
Cala del Aceite
Cala del Aceite, vlak voor de haven van Conil, is de grootste en bekendste van de Calas de Conil en goed bereikbaar via een trap
Cala del Puntalejo
Calas de Poniente
Calas de Poniente is een reeks van zes kleine ongerepte baaien: Cala Encendida, Cala Aspero, Cala Pato, Cala Medina en Cala Frailecillo, allemaal erg mooie en vergelijkbare baaien waar nudisme is toegestaan , hoewel niet overal.
Calas del Quinto y Camacho
Calas del Quinto is een serie van drie kleine baaien genaamd Cala Melchor, Cala Pitones en Cala Sudario, allemaal gelegen op een natuurlijke plek en omringd door roodachtig land.
Cañillos / Botero
Uitgebreid strand bestaande uit fijn zand, ideaal voor watersport en wandelen. Het biedt een prachtig uitzicht op de gemeente en de Acantilado del Tajo. Zeer dicht bij de moerassen van de rivier van Barbate.
Caños de Meca / Faro de Trafalgar
Het strand bij de beroemde vuurtoren van Trafalgar ligt in de omgeving van Caños de Meca. Een uitgebreid zandstrand en kristalheldere wateren waarin zich het natuurmonument Tómbolo de Trafalgar bevindt.
Hierbabuena
Paradijselijk strand dichtbij de haven en de gemeente Barbate. Duinen met fijn zand, kliffen en weelderige dennenbossen brengen bezoekers naar het natuurpark van La Breña en Marismas del Barbate, met een prachtig uitzicht en verschillende sportmogelijkheden.
Nuestra Señora del Carmen
Uitgebreid strand en zeer veilig voor zwemmers, praktisch geïntegreerd in het stedelijk gebied via de promenade en gelegen naast de haven van Barbate,. Zeer goed uitgerust en geschikt voor watersporten.
Playa de Castilnovo
Castilnovo is een ongerept strand waar de golven en de wind heel sterk zijn, waardoor het ideaal om te surfen.
Playa de El Palmar
Kilometers lang zandstrand, inmiddels een hotspot voor surfers. Maar er is genoeg plek om te genieten van de rust Vanwege de wind is het ook ideaal om te windsurfen.
Playa de El Roqueo
Het strand van El Roqueo ligt tussen het strand van La Fontanilla en het strand van Fuente del Gallo.
Playa de La Fontanilla
Rustiek strand, met variabele breedte vanwege het getij. Het heeft het veel faciliteiten.
Playa de La Fuente del Gallo
Dit strand ligt langs een lange klif. Bij hoog water verdwijnt het zand volledig. Het is ideaal voor surfers.
Playa de la Torre del Puerco
Dit strand is de voortzetting van het strand van La Barrosa, maar het is heel anders omdat het slechts een paar diensten heeft. Het is beschut door kleine kliffen met een kleine trap naar het strand.
Playa de los Bateles
Dit strand ligt tegenover Conil de la Frontera. Het heeft veel gevarieerde faciliteiten en is zeer aan te bevelen om te surfen.
Playa de Roche
Zeer groot strand met uitstekend zand gelegen in de urbanisatie Roche.
Playa de Zahora
Uitstekend strand met fijne zandduinen en een prachtig uitzicht op de kustlijn en Cabo Trafalgar. Aanbevolen gebied voor watersport.
Playa del Chorrillo
Playa El Chorrillo is een strand dat erg populair is bij de inwoners van Conil, en het zijn vooral de jongeren die er gebruik van maken, omdat het zich onder de kliffen van de stad bevindt en de toegang dus moeilijker is.
Zahara de los Atunes
Dit strand strekt zich uit van het vissersdorp Zahara tot de Cabo de Plata. Rotsen, kristalheldere wateren en fijn zand nodigen uit tot watersport en wandelen.