Mijn selectie

Informatie

 
Wie en wat is Cadiz.NL
Vertellen, verbazen en verrassen, dat doen we graag.....
Wij zijn Marc en Annet. In 2016 hebben we de koe (of in dit geval de stier) bij de horens gevat en wonen permanent op de “campo” tussen de plaatsen Conil en Chiclana en daar werken we dagelijks aan Cadiz.nl.

Bij ons eerste bezoek aan Spanje voelden we ons er gelijk thuis. Sinds die tijd hebben we vele vakanties en rondreizen in alle delen van Spanje gemaakt, maar steeds keerden we weer terug naar de provincie Cádiz.
Voor de verbazingwekkende en hartverwarmende openheid en gastvrijheid van de inwoners en de liefde voor hun grond. Voor de veelzijdigheid van deze provincie. Het hele jaar door valt hier iets te ontdekken, te doen of te zien. Én natuurlijk voor het heerlijke klimaat.

We weten inmiddels zó veel over dit gebied, zoveel verhalen, bijzondere plekken, heerlijke gerechten en fantastische tapas, maar lang niet alles past op de website.

Wil je niks missen? Ga met ons mee op tour,
laat je verrassen, verbazen en inspireren.
Onze website
Cadiz.nl is een informatieve website over de provincie, de regio’s, de plaatsen, de vakantiemogelijkheden en activiteiten. De website wordt gaandeweg steeds verder uitgebreid met blogs, rondleidingen, tours, speciale door ons samengestelde reizen, informatie over koopwoningen, foto’s, video’s en wat ons of jou leuk lijkt om toe te voegen!

We hebben ons tot doel gesteld om de meest complete webgids over de Provincie Cádiz te maken en op deze manier ons enthousiasme over te brengen op het Nederlandse publiek, zodat meer mensen hier hun hart kunnen verliezen…..

Meer weten? Vraag het maar!
Met onze kennis en ervaring kunnen we je helpen bij het bezoeken en ontdekken van onze provincie. Of het nu gaat om een specifieke activiteit, bijzonder verblijf, of bijzonder restaurant, wij weten waar het is of gaan voor je op zoek. Dus iets niet gevonden of wil je meer weten? Stuur ons een informatieaanvraag en we helpen je verder. Ook groepen zijn welkom voor een tour, proeverij of heel weekprogramma.

Remarcable Travel Promotion
Cadiz.nl is een uitgave van Remarcable Travel Promotion. Dit is ons bedrijf waarmee wij al 20 jaar reisgerelateerde websites publiceren.