Mijn selectie

El Palmar

Los Caños de Meca
Conil de la Frontera
GemeenteVejer de la Frontera
ComarcaLa Janda
ProvincieCádiz

El Palmar: Walhalla voor surfers
El Palmar is een lang, recht, winderig strand, omzoomd door een opeenvolging van bars en restaurants langs de weg die er naast loopt. Het is populair bij surfers en staat in de zomer garant voor een levendig nachtleven.
Geduldig wachten.. en wachten...
El Palmar ligt 5 km ten noorden van Vejer en is de surfhoofdstad van Andalusië.
Nog niet zo lang bekend bij niet-Spaanse bezoekers, maar inmiddels wordt El Palmar steeds populairder vanwege de relaxte sfeer en het ongerepte landschap. De duinen worden zorgvuldig behouden met elegante massieve houten loopbruggen die naar het strand leiden. Het zand is goudkleurig.
Er zijn veel plekken om te verblijven en te eten, maar het zijn allemaal eenvoudige, laagbouw gebouwen, zodat het anders aandoet dan andere kustplaatsen. Hier is niet het verblijf het belangrijkste, maar de golven! je ziet altijd wel een surfer in het water wachtend op de beste golven.

Het lange, vlakke, rechte strand heeft geen beschutting tegen de wind, dit maakt het ideaal voor surfen en wind-aangedreven watersport - er zijn verschillende plaatsen om boards te huren en lessen te nemen.
Er is een enorme verscheidenheid aan bars en restaurants langs de kustweg. Probeer La Cerveceria, La Dolce Vita, Restaurant Morito, Casa Francisco, el Siempre en Hostal El Rajero Verde.


 
 
 
 
 

Zoek hier vakantiewoningen in:
El Palmar

 
 Stranden