Mijn selectie

Strandgids - Stranden San Roque

Cala Milla de Plata
San Roque
Het strand ligt tussen het rotsachtige voorgebergte waarop de twee imposante flatgebouwen met 16 verdiepingen staan, en de rotsachtige richel met stenen, met uitzicht op zee, naast het Hotel Milla de Plata. Het strand wordt gekenmerkt door de vorming van drie baaien van verschillende vorm en grootte, ingebed in de uitgesneden kliffen van de kern van Torreguadiaro en door tussenliggende rotsachtige delen gescheiden van elkaar. Met een schaars oppervlak van droog zand wordt het eerste deel in het water bedekt door een rotsachtig oppervlak, zichtbaar bij laag water.
Campamento / Puente Mayorga
San Roque
Strand met bebouwing, gelegen in de wijk Puente Mayorga, aan de rand van Algeciras, zonder voorzieningen en met een omgeving die het niet aan te bevelen is.
El Cabrero / Cala Taraje / Cala Sardina
San Roque
Een maagdelijk strand met donker zand, gelegen aan de rand van Torreguadiaro, met een grote vlakte langs het strand waar meestal campers te vinden zijn.
Guadalquitón
San Roque
Lang en breed strand, niet verbonden aan een stadskern of bebouwing. Geen voorzieningen.
Guadarranque
San Roque
Strand gelegen in de buurt van Guadarranque, aan de rand van Algeciras, in een puur industriële omgeving en behoorlijk verwaarloosd.
Torrecarbonera / El Balneario
San Roque
Torrecarbonera is een strand met een natuurlijke omgeving, zeer geschikt om de bewoonde wereld te ontvluchten, omdat het belangrijkste hier de rust is.
Torreguadiaro
San Roque
Het strand van Torreguadiaro is een strand met zand en kleine steentjes, in een gebied met vissers, met zicht op de luxe appartementen van Sotogrande en de jachthaven aan de ene kant en aan de andere kant een meer natuurlijk strand.