Mijn selectie

Strandgids - Stranden Barbate

Cañillos / Botero
Barbate
Uitgebreid strand bestaande uit fijn zand, ideaal voor watersport en wandelen. Het biedt een prachtig uitzicht op de gemeente en de Acantilado del Tajo. Zeer dicht bij de moerassen van de rivier van Barbate.
Hierbabuena
Barbate
Paradijselijk strand dichtbij de haven en de gemeente Barbate. Duinen met fijn zand, kliffen en weelderige dennenbossen brengen bezoekers naar het natuurpark van La Breña en Marismas del Barbate, met een prachtig uitzicht en verschillende sportmogelijkheden.
Nuestra Señora del Carmen
Barbate
Uitgebreid strand en zeer veilig voor zwemmers, praktisch geïntegreerd in het stedelijk gebied via de promenade en gelegen naast de haven van Barbate,. Zeer goed uitgerust en geschikt voor watersporten.
Caños de Meca / Faro de Trafalgar
Los Caños de Meca
Het strand bij de beroemde vuurtoren van Trafalgar ligt in de omgeving van Caños de Meca. Een uitgebreid zandstrand en kristalheldere wateren waarin zich het natuurmonument Tómbolo de Trafalgar bevindt.
Zahara de los Atunes
Zahara de los Atunes
Dit strand strekt zich uit van het vissersdorp Zahara tot de Cabo de Plata. Rotsen, kristalheldere wateren en fijn zand nodigen uit tot watersport en wandelen.
Playa de Zahora
Zahora
Uitstekend strand met fijne zandduinen en een prachtig uitzicht op de kustlijn en Cabo Trafalgar. Aanbevolen gebied voor watersport.