Mijn selectie

Strandgids - Stranden Tarifa

Bolonia
Tarifa
Dit ongerepde strand met fijn wit zand wordt beschouwd als een windsurf paradijs vanwege de sterke wind die hier aanwezig is. Er zijn hier ook plekken waar naaktrecreatie is toegestaan.
Atlanterra / Zahara de los Atunes / Cabo de la Plata
Tarifa
Dit is de voortzetting van het strand van Zahara de los Atunes, en ook bekend onder deze naam. Nabijgelegen de urbanisatie Cabo de la Plata waar alle voorzieningen zijn.
El Cañuelo
Tarifa
Playa del Cañuelo is een prachtig strand met een natuurlijke omgeving, met weelderige vegetatie, fijn zand, kristalhelder water en kan worden bereikt vanaf de vuurtoren van Camarinal. Te voet lastig te bereiken.
Los Alemanes
Tarifa
Strand met een semi-stedelijk karakter, van fijn, goudkleurig zand, en een gemiddelde bezettingsgraad, dat zich uitstrekt van Cabo de la Plata tot Cabo de Gracia.
Los Lances
Tarifa
Dit strand heeft de beste omstandigheden voor windsurfen, kitesurfen en voor zwemmen, evenals alle benodigde voorzieningen, waaronder verschillende surfclubs.
Playa Chica
Tarifa
Klein strand gelegen tussen de haven en het eiland Tarifa met een prachtig uitzicht, maar niet geweldig om te genieten van een duik in het water gezien de locatie en de heersende wind in het gebied.
Valdevaqueros
Tarifa
Mooi rustiek strand, zeer groot, schoon en met blauwe water waar een uitstekende wind waait voor Windsurfen.