Mijn selectie

Strandgids - Stranden Chipiona

Playa Cruz del Mar - Las Canteras
Chipiona
Het strand heeft een lengte van 1500 meter. De eerste zone, die overeenkomt met de "Cruz del Mar", ligt tussen de vissers-sporthaven en het kasteel, en heeft de blauwe vlag van de schone zee van Europa en de Q van toeristische kwaliteit.
Playa de Camarón- La Laguna
Chipiona
Afgescheiden door het Regla-strand en de Tres Piedras, tussen la punta de Cuba en dat van Camarón waar het zijn naam aan ontleent, waar de beroemde visgrotten zich bevinden. De totale lengte is 2.000 meter. Op dit strand zijn negen verhoogde toegangspaden geïnstalleerd - allemaal toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit, om het duingebied eromheen te behouden en de natuurlijke habitat van de kameleon. Het heeft de Blauwe Vlag van de Schone Zee van Europa en ontving het Onderscheid Andalucía Destino de Calidad in 2008. la punta de Cuba
Playa de las Tres Piedras - La Ballena
Chipiona
Het is het strand ten zuiden van de stad, grenzend aan de gemeente Rota. De natuurlijke grenzen worden begrensd door Rota, in de buurt van de Arroyo Nuevo-rivier en het Camarón-strand, het heeft een lengte van 2.400 meter.
Playa de Montijo-Niño de Oro
Chipiona
Gelegen tussen de gemeente Sanlúcar de Barrameda en de vissers-jachthaven, heeft het een lengte van 3600 meter. Het heeft twee toegangshellingen, reddingsdiensten, eerste hulp en toiletten. De populariteit van "Montijo" neemt toe in termen van het aantal gebruikers, hoewel het geen promenade heeft en daarom geen toegang heeft voor gehandicapten. De "Micaela" -zone heeft geprofiteerd van de recente aanleg van de toegangsweg naar de jachthaven, het heeft een oprit en voorzieningen.
Playa de Regla
Chipiona
Het strand is ingekaderd tussen de stranden van Cruz del Mar-Las Canteras en Camarón, dat wil zeggen, tussen de Chipiona-vuurtoren en Punta de Camarón, met een lengte van 1700 meter. Het gouden zand, het warme en blauwe water maken het een van de belangrijkste stranden in Andalusië en Spanje. Dit strand heeft verschillende badmeester- en reddingsdiensten, toiletten, Amphi-Buggy stoelen, NOVAF-voertuigen, informatiepunt, omroepinstallatie, zeven toegangshellingen en drie complete toiletten voor p.m.r.(Het heeft ook tal van parkeerplaatsen gereserveerd voor mensen met een handicap in de buurt van de toegang naar het strand).Het is door de nabijheid van het stedelijk gebied, een zeer druk strand.