Mijn selectie

Strandgids - Stranden

La Barrosa
Chiclana de la Frontera
Dit fijne goudzandstrand, dat zich over ongeveer 6 km uitstrekt, is duidelijk verdeeld in twee verschillende delen.
Bolonia
Tarifa
Dit ongerepde strand met fijn wit zand wordt beschouwd als een windsurf paradijs vanwege de sterke wind die hier aanwezig is. Er zijn hier ook plekken waar naaktrecreatie is toegestaan.
Playa La Caleta
Cádiz
Het strand van La Caleta, gelegen tussen de kastelen van Santa Catalina en San Sebastián, is het meest populair en bekend in Cádiz. Het meest kenmerkend is de stedelijke omgeving, maar in dit geval een mooie bebouwing, waarin het kuuroord van Nuestra Señora de la Palma en Real en de defensieve vestingwerken opvallen door hun bijzondere architectuur. De voorzieningen zijn zeer compleet, het omvat o.a. bewaking en er wordt dagelijks schoongemaakt.
Playa de La Fuente del Gallo
Conil de la Frontera
Dit strand ligt langs een lange klif. Bij hoog water verdwijnt het zand volledig. Het is ideaal voor surfers.
Playa de El Roqueo
Conil de la Frontera
Het strand van El Roqueo ligt tussen het strand van La Fontanilla en het strand van Fuente del Gallo.
Playa de La Fontanilla
Conil de la Frontera
Rustiek strand, met variabele breedte vanwege het getij. Het heeft het veel faciliteiten.
Playa del Chorrillo
Conil de la Frontera
Playa El Chorrillo is een strand dat erg populair is bij de inwoners van Conil, en het zijn vooral de jongeren die er gebruik van maken, omdat het zich onder de kliffen van de stad bevindt en de toegang dus moeilijker is.
Playa de los Bateles
Conil de la Frontera
Dit strand ligt tegenover Conil de la Frontera. Het heeft veel gevarieerde faciliteiten en is zeer aan te bevelen om te surfen.
Playa de Castilnovo
Conil de la Frontera
Castilnovo is een ongerept strand waar de golven en de wind heel sterk zijn, waardoor het ideaal om te surfen.
Cala del Puntalejo
Conil de la Frontera
Cala del Aceite
Conil de la Frontera
Cala del Aceite, vlak voor de haven van Conil, is de grootste en bekendste van de Calas de Conil en goed bereikbaar via een trap
Playa de Roche
Roche
Zeer groot strand met uitstekend zand gelegen in de urbanisatie Roche.
Playa de la Torre del Puerco
Conil de la Frontera
Dit strand is de voortzetting van het strand van La Barrosa, maar het is heel anders omdat het slechts een paar diensten heeft. Het is beschut door kleine kliffen met een kleine trap naar het strand.
Playa de Bonanza
Sanlúcar de Barrameda
Dit strand ligt in de monding van de rivier de Guadalquivir, waar zich de zoutmijnen en zoutmoerassen bevinden, die tot het natuurpark Doñana behoren.
Playa de La Calzada
Sanlúcar de Barrameda
La Calzada is een zeer groot strand waar de populaire zomerpaardenraces plaatsvinden; het wordt ook wel de renbaan genoemd.
Playa de Bajo de Guía
Sanlúcar de Barrameda
Het strand van Bajo de Guía is een fijn, gouden zandstrand dat ideaal is om te zeilen of om een andere windgerelateerde sport te beoefenen
Playa de La Jara
Sanlúcar de Barrameda
Playa La Jara wordt beschermd door rotsachtige bergmassieven, waardoor het een zeer rustig strand is en waar je aangenaam kan zeilen.
Cañillos / Botero
Barbate
Uitgebreid strand bestaande uit fijn zand, ideaal voor watersport en wandelen. Het biedt een prachtig uitzicht op de gemeente en de Acantilado del Tajo. Zeer dicht bij de moerassen van de rivier van Barbate.
Hierbabuena
Barbate
Paradijselijk strand dichtbij de haven en de gemeente Barbate. Duinen met fijn zand, kliffen en weelderige dennenbossen brengen bezoekers naar het natuurpark van La Breña en Marismas del Barbate, met een prachtig uitzicht en verschillende sportmogelijkheden.
Nuestra Señora del Carmen
Barbate
Uitgebreid strand en zeer veilig voor zwemmers, praktisch geïntegreerd in het stedelijk gebied via de promenade en gelegen naast de haven van Barbate,. Zeer goed uitgerust en geschikt voor watersporten.
Playa de Sancti Petri
Novo Sancti Petri
Dit strand van 2 km lengte wordt door de "Farallón de Laja Bermeja" van La Barrosa gescheiden. Tijdens laag water is het mogelijk om van La Barrosa naar Sancti Petri te lopen.
Playa de El Palmar
El Palmar
Kilometers lang zandstrand, inmiddels een hotspot voor surfers. Maar er is genoeg plek om te genieten van de rust Vanwege de wind is het ook ideaal om te windsurfen.
Cala Milla de Plata
San Roque
Het strand ligt tussen het rotsachtige voorgebergte waarop de twee imposante flatgebouwen met 16 verdiepingen staan, en de rotsachtige richel met stenen, met uitzicht op zee, naast het Hotel Milla de Plata. Het strand wordt gekenmerkt door de vorming van drie baaien van verschillende vorm en grootte, ingebed in de uitgesneden kliffen van de kern van Torreguadiaro en door tussenliggende rotsachtige delen gescheiden van elkaar. Met een schaars oppervlak van droog zand wordt het eerste deel in het water bedekt door een rotsachtig oppervlak, zichtbaar bij laag water.
Campamento / Puente Mayorga
San Roque
Strand met bebouwing, gelegen in de wijk Puente Mayorga, aan de rand van Algeciras, zonder voorzieningen en met een omgeving die het niet aan te bevelen is.
El Cabrero / Cala Taraje / Cala Sardina
San Roque
Een maagdelijk strand met donker zand, gelegen aan de rand van Torreguadiaro, met een grote vlakte langs het strand waar meestal campers te vinden zijn.
Guadalquitón
San Roque
Lang en breed strand, niet verbonden aan een stadskern of bebouwing. Geen voorzieningen.
Guadarranque
San Roque
Strand gelegen in de buurt van Guadarranque, aan de rand van Algeciras, in een puur industriële omgeving en behoorlijk verwaarloosd.
Torrecarbonera / El Balneario
San Roque
Torrecarbonera is een strand met een natuurlijke omgeving, zeer geschikt om de bewoonde wereld te ontvluchten, omdat het belangrijkste hier de rust is.
Torreguadiaro
San Roque
Het strand van Torreguadiaro is een strand met zand en kleine steentjes, in een gebied met vissers, met zicht op de luxe appartementen van Sotogrande en de jachthaven aan de ene kant en aan de andere kant een meer natuurlijk strand.
El Burgo / Torrenueva
La Linea de la Concepcion
Het is een groot strand met grijs zand, een rustig gebied.
La Alcaidesa
La Linea de la Concepcion
Dit strand is toegankelijk vanuit de urbanisatie van La Alcaidesa en biedt alle voorzieningen van dezelfde urbanisatie, waaronder een grote golfbaan.
La Hacienda
La Linea de la Concepcion
Een lang strand met grijs zand zonder voorzieningen, niets dan rust.
Playa de Levante
La Linea de la Concepcion
Dit strand ligt tussen het strand Santa Bárbara en het strand Atunara.
Playa de Poniente
La Linea de la Concepcion
Klein zandstrand vlakbij de weg voor La Linea de la Concepción, waardoor het erg druk is.
Santa Bárbara
La Linea de la Concepcion
Strand met bebouwing, met weinig toerisme, maar het is er druk met mensen uit de directe omgeving.
Sobrevela
La Linea de la Concepcion
Het strand heeft een lengte van 2000 m. en een gemiddelde breedte van 35 m. Het wordt beschouwd als niet-stedelijk strand en zelfs dan wordt het bezocht door een groot aantal mensen, zowel in het weekend als op werkdagen, door de kwaliteit van de voorzieningen. Gemakkelijke toegang en parkeren zonder enig probleem.
Palmones
Los Barrios
Klein strand gelegen in de buurt van Palmones, in de stad Los Barrios. Het strand is 750 meter lang en 30 meter breed. Het gemiddelde bezettingsniveau is hoog. Stedelijk strand zonder promenade voornamelijk samengesteld uit goudkleurig zand. De zee is hier kalm, maar het is erwel winderig. Strand dichtbij Algeciras omgeven door een industriële omgeving waardoor het minder aantrekkelijk is. Maritiem zebrapad naar het strand, langs de monding van de rivier.
Cala Arenas
Algeciras
Cala Arenas drie vergelijkbare baaien naast elkaar. Bestaande uit rotsen en grind, die toegankelijk zijn vanaf een weg met veel begroeiing, beginnend bij de plaats Getares. Te voet lastig te bereiken.
El Chinarral
Algeciras
Het strand ligt tussen de kliffen van Punta de San García, en Punta del Rodeo, het begin van de haven van Algeciras, met de havenfaciliteiten van de Nautical Club "El Saladillo", in de baai van Algeciras. Deze kliffen zijn beschermd met golfbrekers.
El Rinconcillo
Algeciras
Dit is het grootste strand van Algeciras en het meest aanbevolen vanwege de lengte en de aanwezige voorzieningen, waardoor dit strand het meest populair is onder de inwoners van dit gebied.
Getares / San García
Algeciras
Strand omgeven door bergen met veel begroeiing, die zijn naam dankt aan de urbanisatie waarin het zich bevindt, het heeft verschillende voorzieningen die het zeer comfortabel maken om te verblijven.
La Concha
Algeciras
Het strand ligt tussen de Almanzor-brug, de noordelijke toegangsbrug tot de haven van Algeciras en de paseo litoral de cornisa, na de Punta del Rinconcillo, in de baai van Algeciras. Het strand wordt gekenmerkt door de haven en de stedelijke omgeving, de steile kust, de glooiende helling en een groot gebied met droog zand, deels bezaaid met gras.
Atlanterra / Zahara de los Atunes / Cabo de la Plata
Tarifa
Dit is de voortzetting van het strand van Zahara de los Atunes, en ook bekend onder deze naam. Nabijgelegen de urbanisatie Cabo de la Plata waar alle voorzieningen zijn.
El Cañuelo
Tarifa
Playa del Cañuelo is een prachtig strand met een natuurlijke omgeving, met weelderige vegetatie, fijn zand, kristalhelder water en kan worden bereikt vanaf de vuurtoren van Camarinal. Te voet lastig te bereiken.
Los Alemanes
Tarifa
Strand met een semi-stedelijk karakter, van fijn, goudkleurig zand, en een gemiddelde bezettingsgraad, dat zich uitstrekt van Cabo de la Plata tot Cabo de Gracia.
Los Lances
Tarifa
Dit strand heeft de beste omstandigheden voor windsurfen, kitesurfen en voor zwemmen, evenals alle benodigde voorzieningen, waaronder verschillende surfclubs.
Playa Chica
Tarifa
Klein strand gelegen tussen de haven en het eiland Tarifa met een prachtig uitzicht, maar niet geweldig om te genieten van een duik in het water gezien de locatie en de heersende wind in het gebied.
Valdevaqueros
Tarifa
Mooi rustiek strand, zeer groot, schoon en met blauwe water waar een uitstekende wind waait voor Windsurfen.
Caños de Meca / Faro de Trafalgar
Los Caños de Meca
Het strand bij de beroemde vuurtoren van Trafalgar ligt in de omgeving van Caños de Meca. Een uitgebreid zandstrand en kristalheldere wateren waarin zich het natuurmonument Tómbolo de Trafalgar bevindt.
Zahara de los Atunes
Zahara de los Atunes
Dit strand strekt zich uit van het vissersdorp Zahara tot de Cabo de Plata. Rotsen, kristalheldere wateren en fijn zand nodigen uit tot watersport en wandelen.
Playa de Zahora
Zahora
Uitstekend strand met fijne zandduinen en een prachtig uitzicht op de kustlijn en Cabo Trafalgar. Aanbevolen gebied voor watersport.
Calas del Quinto y Camacho
Conil de la Frontera
Calas del Quinto is een serie van drie kleine baaien genaamd Cala Melchor, Cala Pitones en Cala Sudario, allemaal gelegen op een natuurlijke plek en omringd door roodachtig land.
Calas de Poniente
Roche
Calas de Poniente is een reeks van zes kleine ongerepte baaien: Cala Encendida, Cala Aspero, Cala Pato, Cala Medina en Cala Frailecillo, allemaal erg mooie en vergelijkbare baaien waar nudisme is toegestaan , hoewel niet overal.
Playa de Camposoto
San Fernando
Playa de Camposoto is een 5 kilometer lang natuurlijk strand. Het bevindt zich ca 4 kilometer buiten het stadscentrum.
Playa de La Casería
San Fernando
In het hart van het natuurpark van de baai van Cádiz, ten noordoosten van de stad San Fernando en naast een oud vissersdorp, ligt het Playa de la Casería, een klein strand met een prachtig uitzicht op de baai van Cádiz.
Cortadura
Cádiz
Het is het enige natuurlijke strand van de gemeente en is het strand naast de weg die Cádiz verbindt met San Fernando, de CA-33, het scheidt de Baai van Cádiz van de Atlantische Oceaan. Het heeft een lengte van 3.900 meter,een gemiddelde breedte van 60 meter, fijn zand met duinen. Onder de fauna, zijn er meeuwen, sterns en steltlopers, vooral de kleine stern of de zwartgerapte plevier, de roodstaartgekko en de Iberische skink. De flora bestaat voornamelijk uit duinvegetatie zoals riet en tamarisk.
El Chato / Torregorda
Cádiz
Dit strand, samen met Playa de la Anegada, staat ook bekend als Playa Urrutia en ligt tussen Playa Cortadura en Playa de Camposoto, met toegang via playa Cortadura.
La Victoria
Cádiz
Het strand ligt tussen de golfbreker van het strand Santa Maria del Mar en het fort van Cortadura. Het strekt zich uit tot de voet van de stedelijke helm van Cádiz. Het heeft een lengte van ongeveer 2.800 meter, en een gemiddelde breedte van 185 meter, breed bij laag water na de regeneratiewerkzaamheden die zijn uitgevoerd. Onder de fauna zie je zeemeeuwen en steltlopers, maar de vegetatie is schaars vanwege de afwezigheid van duinen. Het is een verstedelijkt, open en rechtlijnig strand.
Santa María del Mar
Cádiz
Het is een stedelijk strand gelegen tussen twee golfbrekerpieren, één gelegen in het westen en de andere in het oosten, om de erosie van het strand te verminderen. Het heeft een lengte van 650 meter met een gemiddelde breedte van 50 meter. bij eb. Net als in La Victoria als stedelijk strand, heeft het geen natuurlijke vegetatie,maar wel voorzieningen.
La Cachucha
Puerto Real
Strand met donker zand, gelegen in de stedelijke kern van Puerto Real, in de baai van Cádiz.
Río San Pedro
Puerto Real
Strand gelegen aan de monding van de rivier de San Pedro, waaraan het zijn naam ontleent, op Punta de los Saboneses.
Fuentebravía
El Puerto de Santa María
Dit strand ligt in een woonwijk en omvat de woonwijken El Manantial en Fuentebravía, waaraan het zijn naam ontleent. Het heeft doorgaans een hoge bezettingsgraad. Je kunt hier duiken, vissen en windsurfen.
La Calita
El Puerto de Santa María
Het strand van La Calita is een van de meest charmante stranden van de stad. Deze kleine baai ligt tussen het strand van La Muralla en het strand van Santa Catalina (het laatste ook bekend onder Vistahermosa vanwege de naam van de urbanisatie waar het zich bevindt). Natuurlijk, schoon en goed verzorgd, het heeft rotsachtige richels in het water, waardoor het ideaal is voor onderwatervisserij, duiken, enz.
La Puntilla
El Puerto de Santa María
Het wordt beschouwd als het meest populaire strand omdat het het dichts bij de stad ligt. Gelegen aan de rechterkant van de monding van de rivier de Guadalete en gescheiden door een steiger, kunt u er toegang toe krijgen hetzij via een wandeling langs de rivier naar de mond of via de weg el Camino de los Enamorados, genietend van de dennenbossen (ongeveer 15 minuten van het centrum van de stad). Hier kunt u genieten van kalm water om te zwemmen, hoewel het een ietwat winderig gebied is, uitstekend geschikt voor windsurfen en kite.
Playa de la Muralla
El Puerto de Santa María
Een klein strand beschut tegen de golven en de wind. Het ligt naast de jachthaven van Puerto Sherry. Aan het ene uiteinde van het strand op een rotsachtige rotsrichel zie je de ruïnes en muren van het kasteel van Santa Catalina, het belangrijkste punt van het verdedigingssysteem van de baai van Cádiz. Naar het noorden maken de klif en de rotsachtige bodems plaats voor La Calita.
Playa de Levante
El Puerto de Santa María
Het strand Playa de Levante, gelegen aan de laatste gebouwen van de urbanisatie Valdelagrana, ligt in een moerasgebied dat is gereserveerd voor zijn natuurlijke waarden. Dit strand heeft sinds 2003 een gedeelte voor naturisme, een gemarkeerd gebied van ongeveer 60.000 m2 vanaf een punt op 1.700 meter van de laatste gebouwen en 2.300 meter van de monding van de rivier de San Pedro, in de omgeving die bekend staat als "Ramón 2".
Playa de Santa Catalina
El Puerto de Santa María
Lang zandstrand dat een groot aantal bezoekers ontvangt en waar u kunt genieten van watersporten, vissen, windsurfen, kajakken, motorboot, enz. Het omvat de gebieden El Ancla, Las Redes en Vistahermosa. Dit strand is, samen met dat van Valdelagrana, het langste in deze gemeente. Het omvat de stranden die in de volksmond bekend staan als Vistahermosa of El Buzo, Red Cangrejo en Las Redes of El Ancla, voor de urbanisaties waarin het zich bevindt.
Valdelagrana
El Puerto de Santa María
Het is een van de drukste stranden, vooral in de zomer. De grote uitbouw en de windomstandigheden maken het ideaal, zowel voor het beoefenen van watersporten zoals windsurfen of kitesurfen, als om te ontspannen met wandelingen langs de kust. Het heeft toegang voor gehandicapten dankzij banen die langs het strand zijn geïnstalleerd, evenals modules voor gehandicapten met speciale zwemstoelen voor mensen met een handicap. Er zijn ook gebieden met hangmatten en parasols, sportterreinen en verhuur van waterfietsen. Tijdens het officiële strandseizoen, van juni tot september, is het VVV-kantoor aan de Paseo Maritimo dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Zowel in de urbanisatie als langs de boulevard kunt u allerlei soorten entertainment en catering vinden, zoals restaurants, cafés, pubs, bowlen, ijsbaan, etc.
El Rompidillo / El Chorrillo
Rota
Stedelijk strand gelegen tussen de Puerto de Rota en de militaire haven, waar een krachtige wind waait, dus het is een goede plek om te windsurfen en te zeilen.
Galeones
Rota
Tussen de klifrichel "Pico de Barro" en de golfbreker die de Rota marinebasis afbakent, is er het Playa de Galeones of del Almirante. Begrensd door de golfbreker van de promenade, op de kust, bedekt een rotsachtig platform een groot deel van het zandoppervlak. Een oppervlak van kleiachtig zand bedekt de bodem bij de "Pico de Barro", zwemmers gebruiken deze modder gewoonlijk als een spa behandeling, masseren zich er mee in en laten zich drogen in de zon. De aanwezigheid van habitats in de baaien van Cádiz die deel uitmaken van het Natura-netwerk, hebben dit gebied waardig beschermd om de natuurlijke waarden te behouden. De weidse weiden met bloeiende planten, de rotsachtige platforms of de bodem van het moeras zijn de delen die zijn opgenomen in dit gebied met speciale bescherming.
La Ballena
Rota
Lang strand van 4500m lengte, met fijn zand dat een grote hoeveelheid voorzieningen en faciliteiten heeft, evenals ligbedden, parasols en boten.
La Costilla
Rota
La Costilla is een van de drukste stranden in Rota, omdat het in hetzelfde stedelijke gebied ligt en allerlei soorten voorzieningen biedt.
Los Corrales
Rota
Playa Corrales wordt begrensd door de Pinar de la Almadraba, die een belangrijke rol in de fysieke en visuele scheiding van de stedelijke omgeving speelt, het is een barrière tussen de natuurlijke en stedelijke omgeving en maakt het mogelijk dat je van het strand kan genieten in complete rust, weg van lawaai, vervuiling en verkeer vanuit de stad. Tegelijkertijd fungeert het als een visuele barrière, omdat het stedelijk gebied niet vanaf het strand kan worden gezien.
Peginas / Aguadulce
Rota
Het is toegankelijk vanaf de wegen A-491, via de Camino de Aguadulce, en de A-2076, richting Rota Norte. Het strand van Pegina-Aguadulce heeft een lengte van ongeveer 2.693,75 meter en strekt zich uit van Punta Candor tot de Arroyo de La Ballena. Het is een strand met een geïsoleerd karakter, met een lage bezettingsgraad en met een totale afwezigheid van faciliteiten, alleen wat afvalbakken langs het strand. Het strand heeft een lage klif, gedeeltelijk bedekt door een duingedeelte, dat het scheidt van traditionele landbouwgronden, met een toenemend aantal woonconcentraties van laagbouw eengezinswoningen. In de laatste decennia heeft het een sterke tegenslag en transformatie ondergaan, als gevolg van de voortdurende kusterosie, geaccentueerd door stormen. Bij eb zijn er platen of rotsachtige oppervlakken.
Piedras Gordas / La Almadraba
Rota
Groot en breed zandstrand, met een bepaald wild aspect, van waaruit u het duinsysteem Dunar de Rota en de pijnbomen aan de kust kunt bewonderen die worden beschermd door de Junta de Andalucía.
Punta Candor
Rota
Het is toegankelijk via de snelweg A-2076, aan de toegang van Rota, richting Rota Norte. Het strand is gelegen in de schilderachtige omgeving van Punta Candor, tussen de monding van de rivier Arroyo Alcántara, en het begin van los corrales de pesca de Rota, en het strand Playa de Pegina.
Puntalillo
Rota
Het is toegankelijk vanaf de Avenida de la Diputación, tussen Avenida Santiago Guillén Moreno en Calle Almadraba. Het strand is gelegen tussen het Hotel Playa de la Luz en het begin van de promenade in de Costilla.
Playa Cruz del Mar - Las Canteras
Chipiona
Het strand heeft een lengte van 1500 meter. De eerste zone, die overeenkomt met de "Cruz del Mar", ligt tussen de vissers-sporthaven en het kasteel, en heeft de blauwe vlag van de schone zee van Europa en de Q van toeristische kwaliteit.
Playa de Camarón- La Laguna
Chipiona
Afgescheiden door het Regla-strand en de Tres Piedras, tussen la punta de Cuba en dat van Camarón waar het zijn naam aan ontleent, waar de beroemde visgrotten zich bevinden. De totale lengte is 2.000 meter. Op dit strand zijn negen verhoogde toegangspaden geïnstalleerd - allemaal toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit, om het duingebied eromheen te behouden en de natuurlijke habitat van de kameleon. Het heeft de Blauwe Vlag van de Schone Zee van Europa en ontving het Onderscheid Andalucía Destino de Calidad in 2008. la punta de Cuba
Playa de las Tres Piedras - La Ballena
Chipiona
Het is het strand ten zuiden van de stad, grenzend aan de gemeente Rota. De natuurlijke grenzen worden begrensd door Rota, in de buurt van de Arroyo Nuevo-rivier en het Camarón-strand, het heeft een lengte van 2.400 meter.
Playa de Montijo-Niño de Oro
Chipiona
Gelegen tussen de gemeente Sanlúcar de Barrameda en de vissers-jachthaven, heeft het een lengte van 3600 meter. Het heeft twee toegangshellingen, reddingsdiensten, eerste hulp en toiletten. De populariteit van "Montijo" neemt toe in termen van het aantal gebruikers, hoewel het geen promenade heeft en daarom geen toegang heeft voor gehandicapten. De "Micaela" -zone heeft geprofiteerd van de recente aanleg van de toegangsweg naar de jachthaven, het heeft een oprit en voorzieningen.
Playa de Regla
Chipiona
Het strand is ingekaderd tussen de stranden van Cruz del Mar-Las Canteras en Camarón, dat wil zeggen, tussen de Chipiona-vuurtoren en Punta de Camarón, met een lengte van 1700 meter. Het gouden zand, het warme en blauwe water maken het een van de belangrijkste stranden in Andalusië en Spanje. Dit strand heeft verschillende badmeester- en reddingsdiensten, toiletten, Amphi-Buggy stoelen, NOVAF-voertuigen, informatiepunt, omroepinstallatie, zeven toegangshellingen en drie complete toiletten voor p.m.r.(Het heeft ook tal van parkeerplaatsen gereserveerd voor mensen met een handicap in de buurt van de toegang naar het strand).Het is door de nabijheid van het stedelijk gebied, een zeer druk strand.