Mijn selectie

Algeciras - Stranden

Castellar de la Frontera
San José del Valle
Cala Arenas
Cala Arenas drie vergelijkbare baaien naast elkaar. Bestaande uit rotsen en grind, die toegankelijk zijn vanaf een weg met veel begroeiing, beginnend bij de plaats Getares. Te voet lastig te bereiken.
El Chinarral
Het strand ligt tussen de kliffen van Punta de San García, en Punta del Rodeo, het begin van de haven van Algeciras, met de havenfaciliteiten van de Nautical Club "El Saladillo", in de baai van Algeciras. Deze kliffen zijn beschermd met golfbrekers.
El Rinconcillo
Dit is het grootste strand van Algeciras en het meest aanbevolen vanwege de lengte en de aanwezige voorzieningen, waardoor dit strand het meest populair is onder de inwoners van dit gebied.
Getares / San García
Strand omgeven door bergen met veel begroeiing, die zijn naam dankt aan de urbanisatie waarin het zich bevindt, het heeft verschillende voorzieningen die het zeer comfortabel maken om te verblijven.
La Concha
Het strand ligt tussen de Almanzor-brug, de noordelijke toegangsbrug tot de haven van Algeciras en de paseo litoral de cornisa, na de Punta del Rinconcillo, in de baai van Algeciras. Het strand wordt gekenmerkt door de haven en de stedelijke omgeving, de steile kust, de glooiende helling en een groot gebied met droog zand, deels bezaaid met gras.
 

Zoek hier vakantiewoningen in:
Algeciras

 
 Agenda