Mijn selectie
Ontdek de provincie Cádiz.......
Slenter door historische steden ......
Bezoek authentieke dorpen...
Ga naar één van de prachtige stranden...
Neem deel aan een bijzondere evenement...
Voel de passie van de Flamenco....
Rijd op de golven van de oceaan...
Proef de gaditaanse specialiteiten...
Ervaar het ongerepte binnenland....
Een provincie boordevol historische plekken en verhalen!
 
Welkom in Cádiz!
Cadiz is één van de meest veelzijdige provincies van Andalucia. Een provincie met een rijke geschiedenis en boordevol verhalen. Gelegen aan de Costa de la Luz en beroemd om het speciale licht. Je vind hier de mooiste stranden en calas, waar je uitstekend kan surfen en andere watersporten kan beoefenen. Het is de bakermat van de Flamenco en ook culinair heeft het veel te bieden.

Nieuws en wetenswaardigheden
Op een unieke locatie midden in de salinas van San Fernando heeft Marambay de deuren geopend. Een uniek project. Met zicht op Cádiz Stad genieten van verse producten uit eigen wateren.
5 November 2020
Inmiddels is in Spanje de noodtoestand (Estado de Alarma) voor de duur van een half jaar ingegaan. Tenzij deze eerder niet meer nodig is, dan wordt deze vervroegd opgeheven. Anders dan bij het begin van de coronacrisis betekend dit niet dat er een landelijke lockdown komt, maar dat de diverse regio's zelf besluiten kunnen nemen voor hun grondgebied. Dit maakt het er allemaal niet overzichtelijker op vandaar dat we hieronder proberen samen te vatten wat dit betekend voor de provincie Cádiz.
1 November 2020
In navolging van Chiclana hebben nu ook de gemeentes Barbate en Algeciras een website gelanceerd met de status en bezettingsgraad van haar stranden.
20 Juni 2020
Cádiz is tevens de hoofdstad van de provincie en was van 1810 tot 1813 zelfs even de hoofdstad van heel Spanje. Tijdens de bezetting door Napoleon waren Cadiz en San Fernando de enige plaatsen in Spanje die niet veroverd werden. Hier werd dan ook de eerste spaanse grondwet opgesteld.

Conil de la Frontera
Wordt verliefd!
Zodra je iets langer in Conil verblijft, krijgt het gegarandeerd een bijzonder plekje in je hart. Het centrum van de stad is gezellig, Spaans, wit, veel terrasjes en restaurantjes. Smalle straatjes met pleintjes, fonteinen en winkeltjes.
San Fernando
Gemoedelijk Spaans
De geboorteplaats van Camarón de la Isla, omringd door een bijzonder landschap van zoutvlaktes en zee. De moeite waard om te bezoeken.
Arcos de la Frontera
Genieten op hoog niveau
Deze stad is een van de mooiste van de streek, het ligt half op een 96 meter hoge rotspartij, afgebakend door een steile klif. Vanaf de top heb je geweldig uitzicht over het landschap, met een drankje en een hapje bij de Parador....
Vakantiewoningen
De beste tijd om de provincie te bezoeken is het voor- en najaar. Het is nog steeds een favoriete bestemming voor de Spanjaarden zelf. In Juli en Augustus loopt de bezettingsgraad van de acccommodaties aan de kust op tot 95-100%. Vroegtijdig boeken voor deze periode is aan te raden.

Appartement
Zahara de los Atunes
80 m2.
2 slaapkamers , 2 badkamers
Vanaf: € 611p/wk
Herenhuis / Tussenwoning
Conil de la Frontera

1 slaapkamers , 1 badkamers
Vanaf: € 308p/wk
Vrijstaand
Conil de la Frontera

3 slaapkamers , 2 badkamers
Vanaf: € 546p/wk
Koopwoningen
Op zoek naar een koopwoning in de provincie Cádiz? Maar waar te beginnen? Uiteraard is de locatie van belang maar ook of je het als woonhuis of vakantiewoning wilt aankopen en misschien wil je het tijdens je afwezigheid verhuren.

Medina-Sidonia
60 m2.
2 slaapkamers.
Vraagprijs: € 105.000
Chiclana de la Frontera
122 m2. Perceel: 936 m2.
3 slaapkamers.
Vraagprijs: € 169.900
Chiclana de la Frontera
137 m2. Perceel: 1100 m2.
3 slaapkamers.
Vraagprijs: € 169.900